v
cekar
Lastnik
Moji mali čudeži
Nana RošičAlt
Ljubljana
Slovenia
Shranjeni izdelki
Shranjene trgovine
Moji mali čudeži so nastali pred dobrim letom, ko sem dobila idejo, da bi ustvarjala s pardo maso (masa iz čebeljega voska) in fimo maso. Kljub temu, da je na trgu veliko izdelkov prav iz tega materiala, sem želela dokazati da lahko izstopam.
Postavila sem si izziv, da bom navdušila ljudi s svojimi izdelki. Delam z veliko pozitivne energije in ogromno mero ljubezni.
Potrudim se, da v vsak svoj izdelek vnesem kanček sebe in tako pustim pečat pri ljudeh. Normalno je, da se človek razvija, prav tako v umetniškem smislu, zato tudi sama skušam razvijati svoj umetniški duh.
Navdušujejo me povsem vsakdanje stvari in dogodki, ki jih nekateri ljudje spregledajo. Le ti v meni vzbudijo zamisel, ki se že v sekundi razvije v idejo in kmalu v stvaritev.
S pardo maso (masa iz čebeljega voska) in fimo maso, ki sta osnovi mojih izdelkov zmeraj kombiniram materiale, ki me navdušujejo barvno ali oblikovno. Ni nujno, da materiale kupim, najraje grem v očetovo skladišče, kjer zmeraj najdem uporaben kos. Izvirnost je ključ, ki ga skušam pridno uporabljati.

Copyright (c) 2013 Artfunk, JR Produkcija. Vse pravice pridržane
Uporaba te spletne strani zahteva sprejem pogojev uporabe in pravilnika o zasebnosti.

PIŠKOTKI
Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.
Nadaljuj več