v
cekar
Lastnik
Alenka Ternovec
Ljubljana
Slovenia
Shranjeni izdelki
Shranjene trgovine
Naravna mila Liana so kamenček v mozaiku dobrega počutja!
Naša mila so ročno izdelana iz rastlinskih maščob (po hladnem postopku), brez umetnih barvil, kemikalij in konzervansov. Ne vsebujejo živalskih maščob, so biološko razgradljiva, prijazna do ljudi, živali in okolja. Vsak kos mila je unikat.

Namenjena so vsem, ki se zavedamo, da naravne sestavine blagodejno vplivajo na našo kožo, telo in imajo zdravilen učinek. Vitamini v milih kožo hranijo in ji dajejo občutek mehkobe in prožnosti.

Osnovna sestavina naših mil so naravno pridelana, hladno stiskana olja (olivno, kokosovo, sončnično, mandljevo, olje E vitamina). Kože ne izsušijo, negujejo jo brez zapiranja por. Mila so izdelana po hladnem postopku, zato se v njih ohranijo vsi vitamini iz izvlečkov zdravilnih rastlin, eteričnih in naravnih olj.

Za prijeten vonj mil uporabljamo kvalitetna eterična olja, obogatena z zelišči. Barvo dajejo milu zelišča in začimbe.

Vsa naša mila nosijo certifikat ročne izdelave - Rokodelstvo Slovenija
Na podlagi izdelanega strokovnega mnenja komisije pri Obrtni zbornici Slovenije, naravna mila Liana štejejo za izdelke slovenske umetnostne obrti in nosijo certifikat Rokodelstva Slovenije št. 7225-08/11.

Podeljuje ga strokovna komisija v okviru sekcije za domačo in umetnostno obrt pri Obrtni zbornici Slovenije. S certifikatom rokodelci dokazujejo pristnost, prav tako pa tudi kakovost njihovih izdelkov.

Copyright (c) 2013 Artfunk, JR Produkcija. Vse pravice pridržane
Uporaba te spletne strani zahteva sprejem pogojev uporabe in pravilnika o zasebnosti.

PIŠKOTKI
Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.
Nadaljuj več