v
cekar
Lastnik
FOXY LADY
Maja Holc
Gornja Radgona
Slovenia
Shranjeni izdelki
Shranjene trgovine
Osnovne informacije, filozofija trgovine…
Predstavljam unikatne izdelke pod lastno blagovno znamko Foxy Lady, prepoznate me po logotipu - simpatični lisički. Torbe so v celoti moje ročno delo, UNIKATI, narejeni z dušo, natančnostjo in velikim veseljem. Začelo se je z obiskom tečaja Patchwork-a, kjer sem z manjšo skupino osvajala osnove te čudovite tehnike. Kmalu sem ugotovila, da se iz majhnih koščkov da narediti mnogo prečudovitih stvari, tako sem začela izdelovati torbice, copate, odeje, dodatke za dom in druge izdelke. S to tehniko šivanja lahko neomejeno združujemo barve, vzorce in oblike, ter damo domišljiji prosto pot. Kasneje sem razvila lastno torbico, v kombinaciji jeansa, z dodatki Patchworka. S tisočimi možnostmi kombiniranja ustvarim kos, ki se bo podal vašemu osebnemu slogu in ga boste tako lahko kombinirali z mnogimi kosi vaših oblačil. Ni je kombinacije, ki je izpod mojih rok ne bi bilo možno ustvariti. Pustite svoji in moji domišljiji, ter moji ustvarjalnosti, da ustvarim čudovit kos garderobe, ki ga boste nosili s ponosom.
Pravilnik o plačilih
Blago lahko plačate po povzetju: Ob dostavi Vam bo Pošta Slovenije zaračunala še stroške povratne nakaznice oz. plačilnega naloga BN02 (po veljavnem ceniku Pošte Slovenije).
Pravilnik o pošiljanju izdelkov
Blago, ki ste ga naročili Vam bo dostavljeno s Pošto Slovenije. Stroške dostave zaračuna pošta Slovenije po njihovem veljavnem ceniku. V kolikor nakup presega vrednost 60,00 EUR nimate stroškov pošiljanja (le te prevzamemo mi), plačate samo stroške povratne nakaznice. Naročeno blago Vam pošljemo v roku 1-5 dni. V kolikor izdelek potrebujete NUJNO me prosim kontaktirajte, zagotovo bomo našli rešitev.
Pravilnik o vračilu blaga
Potrošnik ima pravico v 14 dneh, brez navedbe vzroka, izdelek vrniti prodajalcu. Izdelek mora biti neuporabljen in nepoškodovan. Prodajalec potrošniku vrne kupnino (brez stroškov dobave) v roku 7 dni od prejema izdelka oz. ga zamenja za izdelek enake vrednosti (po želji potrošnika). Strošek vračila blaga podjetju nosi potrošnik, ki se je odločil izdelek vrniti.

Copyright (c) 2013 Artfunk, JR Produkcija. Vse pravice pridržane
Uporaba te spletne strani zahteva sprejem pogojev uporabe in pravilnika o zasebnosti.

PIŠKOTKI
Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.
Nadaljuj več