v
cekar
Lastnik
Saša Raspet
Dobravlje
Slovenia
Shranjeni izdelki
Shranjene trgovine
Osnovne informacije, filozofija trgovine…
Čipkarna Saša ... že od malega se ukvarjam s klekljanjem in imam pridobljene certifikat OZS, da gre za izdelek domače umetnostne obrti in certifikate geografskega porekla Idrijska čipka.
Pravilnik o plačilih
Odpovedni rok za nakupe po naročilu je 3 dni, razen če smo drugače dogovorjeni. Tudi po tem času me lahko kontaktirate, če še ni bilo oddano na pošto.
Pravilnik o pošiljanju izdelkov
Če je izdelek na zalogi, ga oddam na pošto v 3 delovnih dneh, če ga ni na zalogi pa v 10. delovnih dneh oziroma vas kontaktiramo (pustite vsaj en kontaktni podatek). Vse pošiljke bodo odposlane preko Pošte Slovenije, tako da je pri plačilih po povzetju še dodaten strošek, ki ga zaračuna Pošta Slovenije približno 1,05€. Če je plačilo po predračunu, pošljemo takoj, ko vidimo znesek na računu. V primeru kakršnekoli informacije me kontaktirajte na mail cipkarna.sasa@gmail.com.
Pravilnik o vračilu blaga
Vse reklamacije rešujemo sproti preko maila in fotografij; moji izdelki pa so taki, da so poškodbe kot posledice poštne pošiljke skoraj nemogoče. Vedno pa je možnost vrnitve blaga in mi vam vrnemo denar, seveda na vaše stroške, nepoškodovano in neuporabljeno.
Dodatne informacije
Za vse informacije, pojasnila,... me prosim kontaktirajte na mail cipkarna.sasa@gmail.com.

Copyright (c) 2013 Artfunk, JR Produkcija. Vse pravice pridržane
Uporaba te spletne strani zahteva sprejem pogojev uporabe in pravilnika o zasebnosti.

PIŠKOTKI
Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.
Nadaljuj več