v
cekar
Lastnik
Vladimir Stegne
Zg. Loznica
Slovenia
Shranjeni izdelki
Shranjene trgovine
Osnovne informacije, filozofija trgovine…
Moj cilj je ponuditi modni nakit iz lesa domačih in tujih drevesnih vrst, ki se dopolnjujejo v svoji barvni in oblikovni kompoziciji. Nakit je biološko neoporečen, saj je površinsko zaščiten samo z naravnimi olji in voski, ki dajejo lesu poseben ne preveč izrazit lesk, istočasno pa nudijo osnovno zaščito pred zunanjimi vplivi. Nakit je pretežno ročno izdelan. S časoma les dobi patino, ki je edinstvena. Vsak kos nakita je unikaten, kajti nemogoče je najti dva kosa lesa, ki bi bila popolnoma identična. Les je dar narave. Narava da vsakemu drevesu in posledično lesu drugačen pečat. Ne poslužujem se barvanja lesa (luženje), ampak izkoriščam samo naravne barve, ki jih ima sam les.
Pravilnik o plačilih
♦ Plačilo po predračunu (UPN), ♦ Plačilo po povzetju, ♦ Plačilo preko sistema Pay Pal. Osebno dopolnilno delo, zato nisem davčni zavezanec. V primeru, da kupec izbere način plačila »po povzetju«, bo moral Pošti Slovenije plačati še provizijo in odkupnino. Ti stroški niso upoštevani v cenah izdelkov. Proviziji, ki jo kupec plača Pošti Slovenije, se lahko izogne s plačilom po predračunu.
Pravilnik o pošiljanju izdelkov
Trenutno je edina možnost dostave preko Pošte Slovenije, tako, da v tem delu ni druge možnosti izbire. Dostava pošiljk je možna samo na ozemlju Slovenije. Izdelke, naročeni v spletni trgovini, gredo na potovanje v najkrajšem možnem času. Izdelki, ki so na zalogi, bodo odpremljeni prvi oz. najkasneje drugi delovni dan po potrditvi naročila. Pri naročilu do 17.00 ure med tednom (od ponedeljka do četrtka) vam naročene izdelke dostavimo že naslednji delovni dan ali najkasneje v roku 3 dni.
Pravilnik o vračilu blaga
Kupec ima pravico, da v roku 14 dni od prevzema blaga ponudniku sporoči (na kontaktni mail), da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Edini strošek, ki bremeni kupca v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila blaga. Blago je potrebno vrniti ponudniku najkasneje v roku 30 dni od oddanega sporočila o odstopu od pogodbe (nakupa). Pošiljk z odkupnino ali kakšnimi koli poštnimi stroški ponudnik ne bo sprejel. Prejeto blago mora vrniti nepoškodovano, neuporabljeno, v nespremenjeni količini in v originalni embalaži po pošti na naslov: Vladimir Stegne, Tinjska Gora 44, 2316 Zg. Ložnica. Vračilo vplačil bo izvedeno takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v roku 30 dni od prejema sporočila o odstopu od pogodbe oz. prejema izdelka. Pri vračilu izdelkov s popustom, se ob vračilu vrne vplačan znesek na TRR kupca.

Copyright (c) 2013 Artfunk, JR Produkcija. Vse pravice pridržane
Uporaba te spletne strani zahteva sprejem pogojev uporabe in pravilnika o zasebnosti.

PIŠKOTKI
Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.
Nadaljuj več