v
cekar
24. MIKKovo senje

MIKKov tradicionalni boljši sejem je spet tu!
Murska Sobota, sobota 5. april 2014, grajsko dvorišče med 10.00 in 13.00 uro

 

../../data/attachments/17/43/1395213491-24-SENJE-rgb-1.jpg
Tokrat bomo, v sodelovanju z www.artfunk.si, naš tradicionalni bolšjak oplemenitili z otroškim programom. In sicer nas bosta obiskala zajklja Zala in zajček Zlatko iz otroške gledališke predstave "Karlo - najslajši korenček".
Po predstavi bo s strani gledališke skupine "Pisani Mehurčki" poskrbljeno še za kreativno delavnico za otroke.

Zgodba predstave : "Zajklja Zala želi svojega bratca Zlatka prepričati, da zelenjava in sadje zares zraste na vrtu, on je namreč prepričanja, da vse to zraste na poličkah v trgovini.
Ker je ravno čas za delo na vrtu, posejata korenček, za katerega Zala pridno skrbi, Zlatko pa nima časa in interesa zanj. Korenček Karlo pridno raste in vsak dan je bolj velik in sočen in seveda sladek. Nekega dne pa Zala zboli in žal ne more skrbeti zanj.
Kdo bo posrkrbel za korenčka Karla? več pa na predstavi..... ;)"

Na sejmu je možna prodaja, medsebojna menjava in seveda nakup. Kupili, zamenjali in prodali boste lahko od rabljenih knjig, učbenikov, cd-jev in plošč, oblačil, obutve, »đunđa«, orodja, igrač, koles, glasbil, umetniških izdelkov, starin.. Skratka "sve i svašta".

Znova bodo z nami tudi ponudniki unikatnih ročnih izdelkov in ekološki pridelovalci. Zainteresirane ponudnike oz. prodajalce zaradi lažjih organizacijskih predpriprav naprošamo, da se za prijavo in morebitne dodatne informacije obrnete na naš elektronski naslov: info@mikk.si

Vljudno vabljeni :)

Opomba: V primeru vremenskih nevšečnosti, bo sejem potekal v prostorih MIKK-a!

Copyright (c) 2013 Artfunk, JR Produkcija. Vse pravice pridržane
Uporaba te spletne strani zahteva sprejem pogojev uporabe in pravilnika o zasebnosti.

PIŠKOTKI
Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.
Nadaljuj več