v
cekar
Mirjam Celec - Trgovina Mima

1370549631-v-elementu.jpg

Artfunk vam tokrat predstavlja umetnico, Mirjam Celec – Mimo, ki ji je bila umetnost položena v zibko. Mima živi in ustvarja v majhni, idilični vasici na Goričkem, obkrožena s skoraj nedotaknjeno naravo, ki ji mnogokrat služi kot vir inspiracije. V zadnjih nekaj letih pa ji je uspelo to, česar si želi marsikdo, svoj hobi je  uspela spremeniti v obrt.

KDO ?
Sem Mirjam Celec-Mima in sem  lastnica trgovine Mima. Izdelovanje izdelkov iz polstene volne je že kar nekaj let moja velika strast.

KJE ?
Doma sem v prelepem kraju  na Goričkem, v vasi Vidonci, kjer narava sama po sebi že žari življenje. Samo okolje mi daje navdih za ustvarjanje iz naravnih materialov in le-ti nosijo v sebi del mene in narave ki me obkroža.

KAJ ?
Izdelke delam iz tradicionalnih naravnih materialov, vendar po modernih dizajnih,  ki so primerni za vse starostne oblike. Odločila sem se, da bom izdelovala izdelke iz naravnih materialov in tako sem prišla do izbire volne, ki je že od nekdaj zelo priljubljen topel in udoben material.

1370549629-cakajoc.jpg

KDAJ ?
Ročno delo me je že od malih nog veselilo, zadnje 3 leta pa sem dobila priložnost, da svoj hobi obrnem v obrt.

ZAKAJ ?
Ker je umetnost že dolgo v naši družini sem se tudi sama začela kreativno izražati.  Ustvarjanje je že zelo dolgo del mene in brez ustvarjanja si nebi mogla predstavljati življenja. Pokazala se mi je priložnost, da svoj hobi oziroma veselje obrnem v svojo obrt in tako sem to priložnost tudi zagrabila.
V glavnem so pa moji izdelki izraz samega sebe, vsak izdelek je neke vrste umetnost, ki vsebuje del mene, saj se k vsakemu izdelku posvetim s celotno dušo in srcem.

1370549630-na-stojnici.jpg

Vabljeni v mojo trgovino:

https://www.artfunk.si/store/7/mima.html

Copyright (c) 2013 Artfunk, JR Produkcija. Vse pravice pridržane
Uporaba te spletne strani zahteva sprejem pogojev uporabe in pravilnika o zasebnosti.

PIŠKOTKI
Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.
Nadaljuj več