v
cekar
KAKO SI USTVARIM TRGOVINO NA ARTFUNK.SI ?

 

1.   Na spletni strani Artfunk.si najdite povezavo »Odprite svojo trgovino«  


1364499303-help_1a.jpg


2.    Povezava Vas odpelje na predstavitveno stran za trgovce. Do začetka vzpostavitve vas loči le še klik na povezavo »ODPRITE TRGOVINO«  


1364499291-help_2a.jpg

 

3.    Vpis  osnovnih podatkov trgovca.  


1364499441-help_3a.jpg

 

4.    Pojavi se Vam okno z navodili za urejanje trgovine (ko si preberete kliknete »zapri« in sledite omenjenim korakom)   


1364499724-help_4a.jpg

 

5.    Za urejanje trgovine sledite napisom v okvirjih ter »rumenim svinčnikom« s pripisom (uredi).


1364500399-help_6a.jpg

 

a.    »Prejem plačila« je zelo pomemben podatek tako za sistem artfunk, kot tudi za Vaše kupce. Brez tega podatka ne morete začeti s prodajanjem, ker Vaši kupci nebi imeli možnosti plačila izbranega izdelka.  Zato je ta vpis tudi izpostavljen z rdečo barvo.


b.    »Dodaj ime in opis trgovine« - Na tem mestu izberete in vpišete željeno ime trgovine in le-to bo vidno pri vsakem izdelku, ki ga ponujate. Po navadi  je ime trgovine tudi ime Vaše znamke (če ustvarjate pod določeno znamko).  V opisu pa poskusite povedati čim več o sebi in svojih izdelkih.


c.     »Vpis izdelka« je zadnji obvezen korak pred začetkom prodaje. Ko vpišete prvi izdelek se le-ta takoj pokaže na vstopni strani Artfunk.si med najnovejšimi vnosi.  Več o vpisu izdelka sledi v nadaljevanju…


Vse naslednje korake lahko storite pozneje, vendar Vam predlagamo, da si jih uredite, ker boste s tem za kupce bolj prepričljivi.


d.    Dodaj pasico za svojo trgovino« - Pasica je možnost slikovnega prikaza, ki ponavadi naredi največji vtis na Vaše kupce. Sem je primerno vstaviti kakšno lepo fotografijo vaših izdelkov. Vključite pa lahko tudi Vaš logotip.  


e.    Police, ki jih lahko dodate niso obvezne. Primerne so predvsem za tiste prodajalce, ki svojih izdelkov ne morejo zlahka uvrstiti v naše že vnaprej določene kotegorije. Pri policah imajo možnost ustvarjanja svojih lastnih kategorij.


f.    Izpostavimo še, da je dobro urediti še - Dodajnje slike pri »Lastnik« in dodajanje logotipa pri »Trgovini«.

 

6.    V primeru, da ste pozabili najprimernejše korake za najhitrejšo vzpostavitev tgovine,  lahko začetno pojavno okno s pomočjo vedno znova prikličete s tipko »pomoč« ali se vrnete na to stran, katero ravnokar berete :)


1364499727-help_5a.jpg

 

 

Za dodatna vprašanja smo na voljo preko spletne pošte  info@artfunk.si ali telefonske številke 031 893 810.


Obilo veselja ob prodaji Vaših izdelkov Vam želi Vaš Artfunk Team...

 

 

Copyright (c) 2013 Artfunk, JR Produkcija. Vse pravice pridržane
Uporaba te spletne strani zahteva sprejem pogojev uporabe in pravilnika o zasebnosti.

PIŠKOTKI
Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.
Nadaljuj več