v
cekar

Pomoč pri nakupu izdelka

 

Artfunk je spletno središče posameznih umetnikov, obrtnikov in umtnostnih obrtnikov, ki vzdržujejo svoje lastne spletne trgovine. 

Artfunk je le spletni trg in ni v vlogi prodajalca, zato tudi ni neposredno vpleten v transakcijo med kupcem in prodajalcem. Ob naročilu izdelka boste od prodajalca dobili številko vašega naročila, ki velja kot obveza za nakup.

Če imate vprašanja o posameznem izdelku ali naročilu, ki ste ga oddali, se obrnite neposredno na prodajalca.

 

Kako se obrniti na prodajalca ?


Svetujemo Vam, da se obrnete neposredno na prodajalca z uporabo našega kontaktnega sistema. Če želite prodajalcu poslati sporočilo na strani z njihovo trgovino, kliknite na povezavo "Lastnik trgovine«, kjer za neposredni kontakt najdete povezavo »Pošlji sporočilo«. Ta ista povezava se pravtako nahaja na vseh straneh z izdelki prodajalca.1360840607-artfunk_usersetup_10.jpg     1360840608-artfunk_usersetup_12.jpg

 

Vsaka povezavo za pošiljanje sporočila, je neposredno vezana na email naslov prodajalca, tako bo prodajalec dobil vaše povpraševanje neposredno na svoj naslov spletne pošte.

 


Kontakt za spletno podporo na Artfunk.si

 

Imate vprašanje za podporo na Artfunk.si ?
Pošljite svoje vprašanje na info@artfunk.si

 

 

 

Copyright (c) 2013 Artfunk, JR Produkcija. Vse pravice pridržane
Uporaba te spletne strani zahteva sprejem pogojev uporabe in pravilnika o zasebnosti.

PIŠKOTKI
Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.
Nadaljuj več