v
cekar
Arhiv predstavitev

Anja Rakun - Varius

Kontrasti, asimetrije, raznovrstnost, predvsem pa kompozicija so vrline, ki odlikujejo našo tokratno ustvarjalko, ki navdih in materiale za svoj edinstven nakit črpa neposredno iz narave. Anja je umetnica, ki svoje delo opravlja celostno in je zelo zgodaj klasično "shoppingiranje" oblačil zamenjala z nakupovanjem strojev in orodij, ki jih potrebuje za obdelavo lesa, oziroma...

Špela Šega - Fairyland

Naša tokratna artfunkerica je Špela Šega iz Maribora, ki nam razkriva svojo znamko Fairyland, s katero navdušuje že vse od osnovnošolskih časov. Njene stojnice s pisanimi zapestnicami, uhani, verižicami in venčki so istočasno tudi njen »potujoči« ustvarjalni prostor. Najdete pa jo lahko na mnogih sejmih v Mariboru, Ljubljani… :)  
KDO ? Špela...

Anita Krznar - Trgovina Unikatni izdelki od Anite

Tokrat vam predstavljamo umetnico Anito Krznar iz Ljutomera. Anita prihaja iz družine, kjer se že dolgo ukvarjajo z oblikovanjem,  ona pa izdeluje kvačkane izdelke ter na edinstven in zelo zanimiv način preureja oziroma reciklira rabljena oblačila in jih s tem zbudi v novo življenje. Poleg tega pa izdeluje še prelepe unikatne krstne sveče.


KDO / KJE

Melita Toth - Trgovina Kitchy Mundi

Artfunk vam v tem tednu predstavlja umetnico Melito Toth, ki prihaja iz okolice Lendave. Melita iz bogate narave iz njene okolice črpa navdih za edinstveni umetniški način recikliranja. Njene silhuetke so postale zelo prepoznavne na večini umetniških sejmov po sloveniji in zato jih predstavljamo tudi mi :)         

KDO ?
Sem Melita Toth, ustvarjalka...

Mirjam Celec - Trgovina Mima

Artfunk vam tokrat predstavlja umetnico, Mirjam Celec – Mimo, ki ji je bila umetnost položena v zibko. Mima živi in ustvarja v majhni, idilični vasici na Goričkem, obkrožena s skoraj nedotaknjeno naravo, ki ji mnogokrat služi kot vir inspiracije. V zadnjih nekaj letih pa ji je uspelo to, česar si želi marsikdo, svoj hobi je  uspela spremeniti v obrt. KDO ?

Copyright (c) 2013 Artfunk, JR Produkcija. Vse pravice pridržane
Uporaba te spletne strani zahteva sprejem pogojev uporabe in pravilnika o zasebnosti.

PIŠKOTKI
Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.
Nadaljuj več